Betaling
De volgende snelle, gemakkelijke en veilige manieren om te betalen zijn beschikbaar:
 
IDEAL

Met iDeal kun je makkelijk en veilig je online aankopen afrekenen via je eigen bank. Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.
 
Maestro
 

Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. In veel Europese landen is het mogelijk om online via Maestro te betalen. Dit is veilig en werkt eenvoudig. Met Maestro gebruikt u uw betaalpas als creditcard. Het verschil is dat bij een betaling via Maestro het geld direct van uw rekening wordt afgeschreven en bij betaling met een creditcard pas aan het eind van de kalendermaand waarin de aankoop wordt gedaan. Om via Maestro online te kunnen betalen heeft u een 12-cijferig kaartnummer nodig. Dit nummer wordt door de Nederlandse banken nog niet aan  klanten verstrekt. Daardoor is het voor Nederlandse houders van een betaalpas nog niet mogelijk om online via Maestro te betalen. 

Apple Pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels, apps en ook in onze webshop. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.

Verzending

Levering binnen Nederland

Je bestelling wordt binnen 5 werkdagen geleverd in Nederland door PostNL. De verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling. Zodra de bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingcode. Als u niet thuis bent, zal de koerier instructies achterlaten om uw pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.
  
 
BYSAAR